вторник, 24 мая 2016 г.

Фінальний етап міського Мелітопольського фестивалю молодих вчителів "Кроки успіху"

     
     19 травня 2016 року відбулась презентація нового фахового конкурсу - міського Мелітопольського фестивалю молодих спеціалістів "Кроки успіху" - надію та майбутнє освіти нашого міста. Протягом навчального року молоді конкурсанти демонстрували членам журі свої знання та вміння на відкритих уроках, презентували себе як педагога, виконували та захищали освітні проекти, і насамперед, виказали своє велике бажання працювати з дітьми.

      Фінальні змагання показали, які творчі, оригінальні, невгамовні, винахідливі, з почуттям гумору, інтелектуальні
й креативні виявились молоді учасники фестивалю, - і кожен з них унікален! Журі визначило для кожного конкурсанта номінацію.

      Переможцем в номінації "Відкриття року" стала Голубцова Неллі Станіславівна, учитель математики Мелітопольської загальноосвітньої школи №4.

      Вітаємо конкурсантів фестивалю. Творчих вам злетів, надхнення, здоров'я, безмежної любові ваших учнів та впевнених кроків успіху!

     Фінальний етап міського фестивалю "Кроки успіху" запалив полум'я молодості, таланту та надхнення, яке, як ми віремо, осяє молодим педагогам шлях у складному лабіринті учительської долі й приведе до успіху.

 

Супровід конкурсу:



Комментариев нет:

Отправить комментарий