среда, 26 октября 2016 г.

Вітаю переможців


    25 жовтня 2016 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулося відкриття Восьмого Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті – 2016». З вітанням до учасників форуму звернувся Президент АПН України Кремень В.Г. Свої вітання надіслали: заступник голови Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Співаковський О.В., директор Інституту модернізації змісту освіти Вяткіна Н.В.
      На форумі представлено 538 учасників із 24 регіонів України, Канади, США, Великобританії, Польщі, Чехії, Словенії, Франції, Болгарії, Греції та інших країн. Освіту Запорізького регіону на Форумі представляють Запорізький національний технічний
університет, Бердянський державний педагогічний університет, Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія, Мелітопольський державний педагогічний університет ім. Б.Хмельницького, а також Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації та 23 навчальні заклади, які представлені на колективному стенді «Освіта Запорізького краю».
       Відбулося нагородження учасників у конкурсних номінаціях.
Лауреатів конкурсу І ступеня удостоєні наші учасники:
- Мелітопольська гімназія № 5 Мелітопольської міської ради Запорізької області;
- Дошкільний навчальний заклад № 30 «Світлячок» комбінованого типу Мелітопольської міської ради Запорізької області


Комментариев нет:

Отправить комментарий